top of page

Questions and Answers

公開·40 位會員

((CANLI>>>>)) Manisa Kastamonuspor maç özeti izle 07/12/2023


17 saat önce — ... maç özeti haberimizde ... Manisa FK. 13:00. GMG Kastamonuspor. Bşl. Gaziantep FK. 15:00. Etimesgut Belediyespor. Bşl. MKE Ankaragücü. 17:00.


(“AJANSSPOR”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca, AJANSSPOR internet sitesi ajansspor. com (“Site”) ve AJANSSPOR mobil uygulamasında (“Uygulama”) yer alan Aydınlatma Metni kapsamında Veri Sorumlusu sıfatıyla, AJANSSPOR tarafından 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla AJANSSPOR tarafından, Kullanıcı adımın, e-posta adresimin; pazarlama satış bilgilerinin (anket, kampanya, promosyon çalışmasıyla elde edilen bilgiler), sunulan ürün ve hizmetlerin kullanışı sırasında elde edilen hesap hareketlerinin (favori sporlar, ligler takımlar, etkinlikler ve/veya spor taraftarlarını ilgilendiren konularla ilgili sağladığım bilgiler, takım tercihlerim, isteyerek paylaştığım veriler, yorumlar, görüntülediğim içerik türü, ne sıklıkla, hangi saatlerde görüntülediğime yönelik veriler);Ajansspor’un ticari faaliyetlerini yerine getirmesi, iş birliğinin aldığı hizmetin sağlanması, platformlarda görüntülenen reklamların seçmesi ve yayınlaması, üçüncü tarafların (reklam sunucuları gibi) bunu yapmasına izin vermesi, tarafıma gösterilen reklamları ve tarafımın nasıl etkileşime geçtiğini raporlanmasına olanak sağlanması amacıyla Şirket topluluğuna, grup şirketlerine, Şirket hissedarlarına, birinci, ikinci, üçüncü yöneticilerine yurtiçinde olacak şekilde aktarılmasına, Sunulan ürün ve hizmetlerin tarafımın beğeni, kullanım alışkanlıklarım ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilerek yine tarafıma önerilmesi amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, İstatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerimi almak amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, İşlem güvenliği verilerinin (IP adresi bilgileri, internet sitesi/uygulama giriş çıkış bilgileri, standart web günlüğü bilgileri);Ajansspor’un ticari faaliyetlerini yerine getirmesi, iş birliğinin aldığı hizmetin sağlanması, platformlarda görüntülenen reklamların seçmesi ve yayınlaması, üçüncü tarafların (reklam sunucuları gibi) bunu yapmasına izin vermesi, tarafıma gösterilen reklamları ve tarafımın nasıl etkileşime geçtiğini raporlanmasına olanak sağlanması amacıyla Şirket topluluğuna, grup şirketlerine, Şirket hissedarlarına, birinci, ikinci, üçüncü yöneticilerine yurtiçinde olacak şekilde aktarılmasına, Sunulan ürün ve hizmetlerin tarafımın beğeni, kullanım alışkanlıklarım ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilerek yine tarafıma önerilmesi amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, İstatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, AJANSSPOR ile olan yazışma kayıtları gibi kişisel bilgilerin;Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerimi almak amacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmesine, yine işlenmesini gerektiren amaç çerçevesinde kaydedilmesine, Ajansspor’un ticari faaliyetlerini yerine getirmesi, iş birliğinin aldığı hizmetin sağlanması, platformlarda görüntülenen reklamların seçmesi ve yayınlaması, üçüncü tarafların (reklam sunucuları gibi) bunu yapmasına izin vermesi, tarafıma gösterilen reklamları ve tarafımın nasıl etkileşime geçtiğini raporlanmasına olanak sağlanması amacıyla Şirket topluluğuna, grup şirketlerine, Şirket hissedarlarına, birinci, ikinci, üçüncü yöneticilerine yurtiçinde olacak şekilde aktarılmasına, aydınlatılmış açık rızam ile onay veririm. Trabzonspor Çorum maç özeti izle 6 Aralık 2023 25 Eki 2017 21 Eyl 2015 — ÖZETLER VE GOLLER · CANLI SKOR · beIn SPORTS HABER CANLI YAYIN. Kupada 2 14.00 Kastamonuspor 1966-Konya Anadolu Selçukspor (Kastamonu Gazi) [CANLI YAYIN TV==] Trabzonspor Çorum maç özeti 06/12/ 23 saat önce — Lig Çaykur Rizespor 20 Pendikspor 21 Giresunspor Ümraniyespor 23 Bodrum 24 Sakaryaspor Eyüpspor 26 Göztepe 27 Manisa Ankara Keçiörengücü 29 ... İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. EK. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. Üye, bu doğrultuda AJANSSPOR Platformları’nda Üye’ye sunulan özelliklerden faydalanabilmek için, mobil cihazının, bilgisayarının ve/veya kullandığı diğer cihazların, internet hizmetinin ve teknik donanımının gerekli minimum kriterleri karşıladığını, bu kriterlere uygun olmayan mobil cihaz, bilgisayar ve/veya diğer cihazların ve teknik donanım sebebiyle hizmetlerden faydalanamaması durumunda, AJANSSPOR’un herhangi bir sorumluluğunun olmadığını, bu sebeple herhangi bir nam altında AJANSSPOR’dan tazminat talep etmeyeceğini veya diğer herhangi bir talepte bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. Rahatsızlık vermek veya başka birisinin tacizine yandaş olmak, onu savunmak yasaktır. b) Yorumlarda, ırkçı, cinsiyetçi, müstehcen, iftira edici, hakaret ve şiddet içeren, kişileri veya belirli grupları nefrete teşvik edici, küçük düşürücü ifadelere yer verilmemelidir, bu tür yorumlara ve yargı mercilerine saygısızlık içeren veya içerme ihtimali olan yorumlara, terörü savunan veya teşvik eden içeriklere müsamaha gösterilmeyecektir. AJANSSPOR bu tür yorum ve içerikleri yayınlamama hakkını saklı tutmaktadır. Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır. c) Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla kurallarına önem verilmeli, İçerikler’den sapmayan yorumlar yapılmalıdır. SUPER KANAL SPORT Manisa Futbol Kulübümüz, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu maçında karşılaşmasında sahasında ağırlayacağı GMG Kastamonuspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Amedspor Kastamonuspor maç sonucu. MAÇ ÖZETİ, kim YouTube YouTube 1:45:25 10 önemli anlar 10 önemli anlar  bu videoda bu videoda Geniş Maç Özeti | Zonguldak Kömürspor A Ş. - Yılport 5 gün önce — Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Çorum FK deplasmanda Adanaspor'u Ozan, Geraldo ve Ahmet'in golleriyle 3-0 mağlup etti. maç özetleri İZMİRSPOR - MANİSA 1965 SPOR KULÜBÜ. SUPER KANAL SPORT. 3.3K views. Streamed 1 month ago · TFF 2. Lig 2023 - 2024 Sezonu MAÇ ÖZETLERİ. 2. Lig maçlarının geniş ... TV'de Canlı Spor Yayınları, Maç Hangi Kanalda 4 gün önce — izle 3 Aralık 2023 Canlı Yayın İzle Amed Manisa — Eyüpspor Pazarspor - Kastamonuspor 2023 maç özeti izle Pazarspor – Kastamonuspor... Kocaelispor 1-0 İskenderunspor (GENİŞ ÖZET) Haftanın Golleri. Maç Özetleri; En Son Videolar; En Yeni Goller; En Çok İzlenen Goller; En Çok İzlenen Videolar. AJANSSPOR yorumlardaki imla hatalarını, anlaşılamayan yorumları düzeltme ve silme, yine İçerikler ile ilgili olmayan yorumları da silme hakkını saklı tutar. d) Yasadışı bir çalışmayı veya başka birisine ait bir çalışmayı izinsiz olarak kullanmak, kısıtlı veya parola korumalı sayfalar yayınlamak ya da başka bir sayfadan link içermeyen veya erişilemeyen gizli sayfa veya resimler kullanmak, telif hakkı ihlali içeren yorumlarda bulunmak yasaktır. e) Yasadışı silah yapımı veya kullanımı, uyuşturucu, alkol, tütün ürünlerinin özendirilmesi ve kullanımı gibi veya her türlü yasadışı aktiviteler hakkında bilgilendirici veya özendirici içerik kullanmak, birisinin özel hayatını ihlal etme ya da bilgisayar virüsleri sağlama veya oluşturma, üçüncü kişilerin yahut başka bir Üye’nin kişisel bilgilerini ifşa etmek, bu bilgileri kendi çıkarları için kullanmak, tehdit etmek, ırkçılığı, bağnazlığı, herhangi bir birey ya da gruba karşı nefreti ve fiziksel zarar verilmesini teşvik eden içerik yayınlamak, insanları şiddete yönlendirmek adına başkalarını kışkırtan davranışlarda bulmak yasaktır. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARIAJANSSPOR Web Sitesi üzerinden ve/veya AJANSSPOR Uygulaması üzerinden erişeceğiniz üyelik platformuna üye olmanız halinde; üyeliğin başlangıcında AJANSSPOR Web Sitesi’nde yer alan Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğunuz kullanıcı adı ve iletişim bilgisi (e-posta adresi);(i) üye kaydınızın ve hesabınızın oluşturulması, (ii) söz konusu AJANSSPOR platformları üzerinden sunulan ürün, hizmet ve servislerin sizlere ifası, bu çerçevede sizlere karşı olan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, (iii) hizmetler hakkında sizlerin değerlendirme/memnuniyet ölçümleri/şikayetleri yönetimi, hukuki süreç gibi süreçlerin yönetilmesi, şikayet ve taleplerinize yönelik tarafınıza bilgi vermek, (iv) resmi makamlardan gelen talepleri incelemek, değerlendirmek ve yanıtlamak, hukuki ve ticari güvenliğinin teminiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir. Amed Kastamonuspor canlı izle 3 Aralık 2023 58:59Comments60 ; Maç Özeti | Amedspor 1-2 Kastamonuspor #amed #amedspor. Amedspor · 1.1K views ; Kastamonu halkına sorduk. Sizce GMG Kastamonuspor bu ... Üyelik, bu Sözleşme’de belirtilen tüm Üyelik koşulları yerine getirildiği ve Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonraki süre boyunca Üye tarafından korunduğu takdirde devam edecektir. AJANSSPOR Platformları’nın kullanımında, herhangi bir bilgisayar şebekesinin güvenliğini ihlal etmek, güvenlik şifreleme kodlarını kırmak, tehdit edici veya müstehcenlik içeren yasa dışı materyalleri transfer etmek veya yüklemek ya da herhangi bir yasa dışı aktiviteyle meşgul olmak kesinlikle yasaktır. Üye; Maillist, Listserv, veya otomatik çağrı cevaplayıcısının hiçbir cinsini veya 'spam'i (mesaj sağanağını), Üye’nin oturum açmadığı esnada çalıştırılan ya da harekete geçirilen hiçbir yöntemi, AJANSSPOR Platformları’na yükleyemez, diğer Ziyaretçi veya Üyeler’in AJANSSPOR Platformları’nı kullanmasını engelleyemez, zorlaştıramaz veya veritabanlarını ya da sunucuları bozacak veya işlemez hale getirecek eylemlerde bulunamaz, herhangi bir yazılım veya donanıma zarar veremez, virüs içeren yazılım veya başka bir bilgisayar kodu, dosya oluşturamaz, yetkisi olmayan herhangi bir sisteme, dataya, şifreye ulaşmaya çalışamaz, direkt veya dolaylı olarak, verilen hizmetlerdeki algoritmaları ve kodları deşifre edecek, işlevlerini bozacak davranışlarda bulunamaz, İçerikler’i değiştiremez, dönüştüremez, çeviremez, alıntı göstermeksizin başka sitelerde yayınlayamaz, kanunen yasak bilgiler içeren mesajlar, zincir posta, yazılım virüsü gibi 3. 2023-24 Türkiye Kupası Manisa FK - Kastamonuspor. Ziraat Türkiye Kupasi ZTK Konferans Yayın. A S SPORT LİNK Baskonia-Fenerbahçe Beko 6 Aralık CANLI MAÇ İZLE. 06.12.2023 21 ... ajansspor. com/ alan adı ve diğer alt alan adlarından erişilebilen web sitesini ifade eder. 6. AJANSSPOR Uygulaması: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihaza indirilmiş/yüklenmiş veya indirilmek/yüklenmek suretiyle İçerik’e erişim imkanı sunan “Ajansspor” veya ileride AJANSSPOR tarafından belirlenecek diğer isimli dijital uygulamayı ifade eder. 7. Yine söz konusu kişisel verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. ve 6. maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz. İşbu kişisel verilerinizle birlikte işlem güvenliği (IP adresi bilgileri, AJANSSPOR Web Sitesi/ AJANSSPOR Uygulaması giriş çıkış bilgileri, standart web günlüğü bilgileri), pazarlama satış bilgisi (anket, kampanya, promosyon çalışmasıyla elde edilen bilgiler), sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kullanışı sırasında elde edilen hesap hareketleriniz (favori sporlar, ligler takımlar, etkinlikler ve/veya spor taraftarlarını ilgilendiren konularla ilgili sağladığınız bilgiler, takım tercihleriniz, isteyerek paylaştığınız veriler, yorumlar, görüntülediğiniz içerik türü, ne sıklıkla, hangi saatlerde görüntülediğinize yönelik veriler), AJANSSPOR ile olan yazışma kayıtlarınız gibi kişisel verileriniz de yukarıdaki amaçlara ek olarak;(i) sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, (ii) istatistiki raporlama sisteminde veya reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon) alanında kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, kişiselleştirilmiş içerik ve reklam olarak tarafınıza sunulması, hizmetlerle ilgili kalite ve standart denetimleri yapabilmek, (iii) bilgi işlem gereksinimleri, sistemsel yapısı, alınan bilgi işlem destek hizmetlerinin gerekliliği, IP adresleri AJANSSPOR Web Sitesi’ndeki sistemle ilgili sorunların tanımlanabilmesi ve çıkabilecek muhtemel sorunların acil olarak giderilmesi, (iv) müşteri memnuniyetinin ölçümlenmesi ve artırılması, yeni hizmet ve ürünler ile ilgili görüş ve önerilerinizi almak, (v) İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun (“5651 sayılı Kanun”) gereği trafik verisi saklama yükümlülüklerinin yerine getirilmesiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir. Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. Belirtmek isteriz ki, bilgilerinizin anonimleştirilmek şartıyla tarafımızca kullanılması veya üçüncü kişilerle paylaşılması da mümkündür. AJANSSPOR üyeliği, AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması’nda gizlenemediğinden, üye olduğunuza dair kullanıcı adınızın bilgisi kamuya açık olacaktır. Sırbistan 3 - 1 Karadağ MAÇ SONUCU - ÖZET 4:14Kocaelispor - Kastamonuspor Şampiyonluk Maçı Özeti. drkkeditizm•1.9K Yönetim İstifa - Maç Günü Vloglar Bölüm -1 Kocaelispor-Manisa FK. So ...


關於

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

會員

bottom of page