Digi Sport - stiri din sport, meciuri live - Spectacolul campionilor! FCSB v Dinamo Bucuresti - Romanian SuperLiga, Bucharest - 22 Jul 2023. Mai FOTBAL: Dinamo – Oțelul Galați, 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Tottenham ...
⚽ Superliga - Clasament, Program, Rezultate si Meciuri Superliga RomaniaEtapa 19Etapa 1Etapa 2Etapa 3Etapa 4Etapa 5Etapa 6Etapa 7Etapa 8Etapa 9Etapa 10Etapa 11Etapa 12Etapa 13Etapa 14Etapa 15Etapa 16Etapa 17Etapa 18Etapa 19Etapa 20Etapa 21Etapa 22Etapa 23Etapa 24Etapa 25Etapa 26Etapa 27Etapa 28Etapa 29Etapa 30 Clasament SUPERLIGA - Etapa 19 Locurile 1-6 intră în play-off (tur-retur, in total 10 etape). Locurile 7-16 vor continua în play-out (manșă unică, in total 9 etape). Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League.
Dinamo este Dinamo şi trebuie să ne concentrăm foarte bine", Dorinel Munteanu, notează Agerpres. Claudiu Niculescu: ”Eu aș fi mers în continuare pe mâna lui Ovidiu Burcă”La sfârșitul lunii noiembrie, după 17 etape în care Dinamo câștigase doar două partide, Ovidiu Burcă (43 de ani) a plecat din ”Ștefan cel Mare”.
Oțelul vs FCSB în direct 2022 31.10.2023 Pe net [uită la tv>] Oțelul vs Hermannstadt în direct 28 octombrie vs Dinamo București în direct 2022 21 Oțelul Galați rezultate live 0. +. 0 (SPORT###) FCSB ...
Dinamo vs Oţelul Galaţi - Duel pentru promovarea directă 7 apr. 2023 — Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro.
ro, dar și din aplicația Digi Sport de către Abonații RCS-RDS de pe teritoriul României. Dorinel Munteanu: ”Chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai puţin bună, rămâne Dinamo”După două etape jucate, Dinamo se află pe locul al cinci în grupă, cu doar două puncte obținute. De cealaltă parte, Oțelul este lider, cu patru puncte acumulate. La conferința de presă premergătoare partidei, Dorinel Munteanu a vorbit la superlativ despre Dinamo, chiar dacă echipa din ”Ștefan cel Mare” trece printr-o perioadă extrem de complicată.
Dinamo și SC Oțelul sunt despărțite de patru puncte - Liga 2 7 apr. 2023 — Etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2 debutează astăzi seară cu un meci important în privința luptei pentru a doua poziție direct promovabilă.
La scurt timp, șefii ”Câinilor” l-au instalat pe banca tehnică pe croatul Zeljko Kopic (46 de ani), care a pierdut la debut cu Sepsi, scor 1-2. Totuși, Claudiu Niculescu, fost antrenor și fotbalist la Dinamo, este de părere că Ovidiu Burcă ar fi trebuit să rămână la cârma echipei de pe penultimul loc din SuperLiga. Actualul tehnician al celor de la Șelimbăr și-a motivat alegerea prin faptul că Burcă era deja obișnuit cu presiunea de la Dinamo. ”Eu aș fi mers în continuare pe mâna lui Ovidiu Burcă.
Scoruri live Dinamo București, rezultate și program meciuri Serviciul de scoruri ale echipei Dinamo București este în timp real actualizându-se live. Meciurile următoare: 07.12. Dinamo București - Oţelul Galaţi, 11.12.
"Cele mai frumoase jocuri sunt cele cu echipele de tradiţie, echipe bune ale campionatului. Chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai puţin bună, rămâne Dinamo şi vom avea un meci foarte greu mâine. Ne dorim să ne calificăm în următoarea etapă a Cupei României şi avem nevoie de cel puţin un punct, dacă nu trei puncte. Mergem să ne calificăm, ăsta este obiectivul propus, să ieşim din grupe. Aşa că vom face tot posibilul pentru asta şi vom folosi cea mai bună formaţie. Am văzut jocul lor cu Sepsi, un joc consistent. Au un antrenor nou, dar nu poate să facă minuni după o zi sau două.
Sepsi vs Dinamo București în direct live 4 decembrie 2023 acum 3 zile — Sepsi vs Dinamo București în direct live 4 decembrie 2023 3 nov. 2023 direct]''''] Petrolul vs Oțelul în direct 2022 31 aug. [[[fotbal ...
REZUMAT | Gloria - Oțelul 1-0. Dinamo speră la - YouTube YouTube YouTube 4:03 YouTube Orange Sport Romania 16 mai 2023 16 mai 2023
Botoşani vs Rapid Bucureşti în direct 2022 2 decembrie 2023 acum 5 zile — 5 aug. 2023 CS Rapid BucureștiVsCS Dinamo București CS Dinamo BucureștiVsCSO FC UTA Arad vs Oțelul Galați în direct 2022 13 noiembrie SC ...
Dinamo are 13 meciuri fără victorie, dar Dorinel Munteanu se teme: ”Vom avea un meci foarte greu”Cupa României: FCU Craiova - FCSB, joi, 20:45, DGS 1 Handbal: Germania - România, joi, 19:00, DGS 1 Partida de pe ”Arcul de Triumf” va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, în format LIVE VIDEO pe digisport.
Sepsi vs Dinamo București în direct 2022 04.12.2023 acum 3 zile — Sepsi vs Dinamo București în direct 2022 04.12.2023 8 nov. 2022 — 2022 22:54 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 07:11.
Presiunea este mare, eu știu ce înseamnă Dinamo. E presiune din toate părțile, așa e la toate cluburile mari. Ovidiu era de un an și jumătate la club, a simțit ce înseamnă presiunea, a avut parte de acel prim impact când a preluat echipa. Uite că rezultatele nu au mers, poate transferurile nu au fost bune. Nu știu care sunt cauzele. Ar fi avut capacitatea, din iarnă, să redreseze corabia. Nu știu ce se va întâmpla, sper că noul antrenor, Kopic, să fie omul care să stabilizeze situația. Nu știu dacă Dinamo va mai avea puterea să se întoarcă atât de repede în Liga 1 dacă pică.
[[[TRĂI!]'']] Dinamo București vs FCSB în direct 26 noiembri 26 nov. 2023 — [TRĂI!]'']] Dinamo București vs FCSB în direct 26 noiembrie 2023 Dinamo Bucuresti · ACCESUL ÎN STADION 🏟️ · DERBY DE 90+ · TOȚI PENTRU ...
FC Dinamo București vs SC Oțelul Galați rezultate live FC Dinamo București SC Oțelul Galați rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 7 dec. 2023 la ora 18:45 în Cupa României Betano, ...
Dinamo – Oțelul, mâine, ora 18:00 - Galați SC Oțelul Galați va evolua pe terenul formației Dinamo București, în etapa 2 a Ligii 2, sezonul 2022/23. Partida va avea loc marți, 16 august, ...