top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • 白色的YouTube圖標
  • Whatsapp

Questions and Answers

公開·47 位會員

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΚΑΕ Παναθηναϊκός ειναι δωρεάν 7 Δεκεμβρίου 2023 Live Sport

πριν από 16 ώρες — Ανακοινώθηκε η διαιτητική τριάδα, που θα σφυρίξει την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κερkidα OPAP | Διαθέσιμοι Αγώνες: 1. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. VS. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Πέμπτη 7/12/2023 @ 21 ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. 101. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ. 185. Previous Next. Χάρτης kerkidaopap ... Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκτός ΝΒΑ. Πάντα δίνεις προσοχή σε παίκτες όπου κι αν παίζουν και αυτή ήταν μία στάση μου, οπότε είχε νόημα να έρθω εδώ και να δω την ομάδα». Για το τι έχει αλλάξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σε σχέση με το 2013: «Δεν θεωρώ πως κάτι έχει αλλάξει. Έλεγα σε έναν συνάδελφό μου πως ένα πράγμα που παραμένει σταθερό είναι μάχη και η ‘λαιμαργία’ με την οποία παίζει αυτή η ομάδα. Απόψε δεν σούταραν με καλά ποσοστά, αλλά ήταν έναν πόντο πίσω, γιατί παίζουν τόσο ανταγωνιστικά. Είναι υπέροχη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι είναι τόσο παθιασμένοι με την ομάδα τους και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να τους φέρω σπουδαίες αναμνήσεις και από τις επιτυχίες που είχαμε». Για το αν ακολουθεί παίκτες του Ολυμπιακού: «Δεν ήρθα συγκεκριμένα για κάποιον. Απλά πηγαίνουμε παντού και βλέπουμε παίκτες. Sold out με Ρεάλ Μαδρίτης, το πρώτο στη χρονιά πριν από 2 ημέρες — Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Real Madrid (07/12, ... Σίγουρα θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον μια νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια, για να μην πούμε δύο, αφού οι εμφανίσεις του ήταν αρκετά καλές και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, πληρώνοντας τα λάθη του. Δεν γίνεται όμως να παραβλέψουμε την βελτίωση του, για την οποία άλλωστε γράψαμε και στην προηγούμενη μας ανάλυση. Πιστεύουμε ότι επειδή και έμπειρους παίκτες έχει κάποια στιγμή θα διορθώσει και τον τρόπο με τον οποίο εκτός έδρας τελειώνει τα παιχνίδια. Προηγούμενη αγωνιστική: Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός 71-68 Ρεκόρ στην Ευρωλίγκα: 6-6 Ρεάλ Μαδρίτης Πήρε μεγάλη νίκη την Τρίτη, όπου και επικράτησε με 77-71 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, επιστρέφοντας και στις νίκες στην Ευρωλίγκα, μετά την ήττα της την προηγούμενη εβδομάδα από την Φενερμπαχτσέ, που ήταν και η πρώτη της στην διοργάνωση φέτος. Είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και όσες φορές ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι πάει να βρει ρυθμό του έκοβε την φόρα. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΚΑΕ Ολυμπιακός ειναι δωρεάν 5 πριν από 2 ημέρες — 000€ Μιλάνο 25 δωρεάν 15.11.2023 Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την ZALGIRIS ... Μακάρι να μπορούσα ακόμη να παίζω. Αυτοί οι φίλαθλοι μου δίνουν τόση ενέργεια και τόση χαρά! Κερδίσαμε τόσους τίτλους και έρχονται στο μυαλό μου ξανά όλες αυτές οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες. Είμαι χαρούμενος! Το εκτιμώ και είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την στήριξη. Οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι! Οι Πρόεδροι με βράβευσαν. Δεν είχα ιδέα πως θα βραβευτώ! Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και είμαι απίστευτα ευγνώμων». Για το γεγονός ότι συγκινήθηκε και αν περίμενε αυτό που συνέβη: «Δεν είχα ιδέα. Είμαι σκάουτερ και ερχόμουν εδώ για δουλειά. Δεν ήξερα ότι θα μου γίνει αυτή η υποδοχή. Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι. Θέλω να φέρω την οικογένειά μου εδώ για να το δουν αυτό. Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και προγνωστικά για τον αγώναHOME / EUROLEAGUE / Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και προγνωστικά για τον αγώνα Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός Ηττήθηκε με 71-68 από την Αναντολού Εφές την Τρίτη, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην διοργάνωση. Δεν ξεκίνησε καλά το μάτς, αλλά από τα μέσα της δεύτερης περιόδου βελτίωσε την εικόνα του και στο δεύτερο ημίχρονο είχε το προβάδισμα για αρκετή ώρα. Όπως όμως και στο Βελιγράδι την περασμένη εβδομάδα με την Παρτίζαν, έτσι και προχθές, στα τελευταία λεπτά ήταν άστοχος, δεν πήρε σωστές αποφάσεις και η Εφές φάνηκε πιο ψύχραιμη. (Live Sport@) ΚΑΕ Παναθηναϊκός Alba Berlin και ζωντανή 9 Νοε 2023 — ANADOLU EFES ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 05/12/2023 - 19:30 SINAN ERDEM SPORTS HALL ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ REAL MADRID 07/12/2023 - 21:15 OAKA ALTION ΚΑΕ ... Euroleague: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ρεάλ πριν από 8 ώρες — «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Real Madrid (07/12, ... Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν 3 παίκτες για διακίνηση 15 Σεπ 2023 — Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS ΔΩΡΕΑΝ - στο Google Play. ΛΗΨΗ. lightbox placeholder. Αυτό είναι η Ελλάδα στο σύνολο! Το βλέπεις και στους φιλάθλους, παλεύουν. Αυτό με κάνει περήφανο που ήμουν μέρος αυτού και που παραμένει σταθερά αυτού του οργανισμού». Για τον τελικό με τη Ρεάλ και τους πανηγυρισμούς με την κόρη του: «Πρέπει να την δεις τώρα. Είναι μεγάλη! Αυτό που θυμάμαι από εκείνο το βράδυ είναι πόσο ανθεκτικοί ήμασταν. Ήρθαν κατά πάνω μας, είχαν σπουδαία ομάδα, όμως, εμείς μείναμε ενωμένοι, δεν παραιτηθήκαμε, ήμασταν ανθεκτικοί και καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας». Καμίνι το ΟΑΚΑ: Sold out στο Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ! πριν από 2 ημέρες — Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Real Madrid (07/12, ... Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά πριν από 4 ώρες — Stat attack: Είναι πρώτη στη διοργάνωση σε μέσο όρο πόντων, αμυντικά ριμπάουντ, ασίστ, τάπες και index rating. Απουσίες: Η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα ... Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και προγνωστικά για πριν από 7 ώρες — Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός. Ηττήθηκε με 71-68 από την Αναντολού ... Μπάτζετ Ομάδων Ευρωλίγκας: Δείτε αναλυτικά τα νούμερα πριν από 6 ημέρες — Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το 1ο φαβορί με διαφορά για τον τίτλο, ενώ την ακολουθεί η Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Μονακό ... Euroleague: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης πριν από 12 ώρες — «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Real Madrid (07/12, ...

關於

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

會員

• ท่าไก่บก
    ท่าไก่บก
  • Robin Nigel
    Robin Nigel
  • operator kedua
    operator kedua
  • Давид Митин
  • Flying Cellphone
    Flying Cellphone
bottom of page